Model Properties

Follow

Comments

40 comments

  • Avatar
    robert5 (Sketchfab Profile)

    How to add a second comment attached to the uploaded 3d model? Works great adding the first one, but I cant add a second comment...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    oleggee (Sketchfab Profile)

    I upload only four models. This problem was with each model. All models in my profile, but I already pointed the category again in all models :)
    There may be a limit on the number of categories?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    liao666 (Sketchfab Profile)

    cool

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    @antique - What browser are you using? Can you tell me what the console output says when you try to save? https://help.sketchfab.com/hc/en-us/articles/204934135-JavaScript-Console

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    Hi! I couldn't reproduce this issue. Which model are you trying to change? Could you try a different browser or clear your browser cache?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    fredlucazeau (Sketchfab Profile)

    For many months now, categories and tags disapears each time I enter the 3D settings of a model. I'm I the only one having this issue or it is a 'normal' behaviour.
    If so, I don't understand why entering the 3D settings will affect the model properties !?!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    @fredlucazeau - We're aware of a problem with tags and categories being lost between Draft Mode and Published Mode - this will be fixed as soon as possible. However, I cannot reproduce your issue from entering 3D Settings of an already published model. Can you please give me more details and/or send me an email with a screen capture showing it?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    Yep, the embed will display this if you click More info:

    artstation-embed

    Really appreciate the feedback, I've added your +1 to the texture inspector feature request.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    zunchomultimedia (Sketchfab Profile)

    Here is a capture of my screen: 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    fredlucazeau (Sketchfab Profile)

    @James - Sent more detailed description and screenshots to the support email.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    antique (Sketchfab Profile)

    @James:
    Browser is Google Chrome 45.0.2454.101 m
    click "SAVE" and nothing happens! (no error message)
    "CANCEL" work well.

    JavaScript-Console:https://drive.google.com/file/d/0B2JH-Ync1o2IbUFqZWE2WVkxM3M/view?usp=sharing

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    @antique Can you please go to the Network tab, click one of the failed requests, and go to the Response tab?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    Can you guys try again? I think this might have related to a bug we just fixed.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    f2io (Sketchfab Profile)

    Hi,
    I have the same problem. After changing properties, click save and nothing happens, if I close the properties tab or refresh then all goes back to where it was.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    britishlibrary (Sketchfab Profile)

    Works for me too! Thanks for the quick fix!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    mawilbolou (Sketchfab Profile)

    Hi guys...
    Is there anyway of displaying poly counts, triangle counts and Texture resolutions per model?

    This would really help. I recently showed my folio, in an interview, to a potential employer using my artstation site. They asked what the poly, tricount and Texture resolutions were for my models.... I had no answer, as I thought the viewer would have told us.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    Do you see any errors in your browser's Developer Console when you try to save?

    https://help.sketchfab.com/hc/en-us/articles/204934135-JavaScript-Console

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    Thanks for the report! We'll get that fixed asap!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    @oleggee - That's weird. Can you drop me an email with the model and category info so we can discuss? support@sketchfab.com

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    @mawilbolou - poly/triangle count is displayed on every model:

    polycount

    As for texture information, we're thinking about ways to implement this and other model inspector tools. Until then, you can just add texture information to the model description. I'm a bit confused that you "had no answer" if you created and uploaded the textures? Taking a quick look at your models, it seems you're using mostly 2k textures.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    mawilbolou (Sketchfab Profile)

    On artstation, the "about model" info is not displayed though right?

    This comment is a little off, I am trying to help your product out by giving feedback.

    "I'm a bit confused that you "had no answer" if you created and uploaded the textures?"

    So thanks for that, I hope this helps improve your product.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    Great!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    che2016ac (Sketchfab Profile)

    How to customize thumbnail?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    zunchomultimedia (Sketchfab Profile)

    James! Its working perfectly now! Thank you for your prompts responses and for the fix. Now it refreshes perfectly. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    oleg.sytnikov (Sketchfab Profile)

    Hi! Missing the opportunity to set prices for the last few models.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    oleggee (Sketchfab Profile)

    Hi James! Why categories in my models dissapear at next day after downloading my model?
    I pointed out the category for each model several times - but after some time the category is still missing :(

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    21Design (Sketchfab Profile)

    Hello, I`ve noticed in the past days that if I edit a models properties - all the tags disappear :( categories also, but that's not a big issue like writing 30 tags again. Some advice ?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    antique (Sketchfab Profile)

    Thx @James:
    i'm upload FBX (Included Maps).
    Even though I want to turn off Printable/3D Hubs category now, I can not save this setting ╯﹏╰
    Unless, re-upload
    So the problem is because of the Printable/3D Hubs category is checked, in a FBX format (not OBJ/STL in a ZIP)
    This interpretation correct?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    antique (Sketchfab Profile)

    I have a question:
    Once the model Upload,Properties can be edited.
    (You can enter the edit, but you can not save)
    The save buttons do not respond.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.