Skip to main content

Model Properties

Comments

40 comments

  • robert5

    How to add a second comment attached to the uploaded 3d model? Works great adding the first one, but I cant add a second comment...

    1
  • James

    @robert5 - Are you talking about Annotations? That's strange, you should be able to double-click to add another: http://cl.ly/image/3n3E142K0K0C

    If the problem persists, please email me: support@sketchfab.com

    0
  • che2016ac

    How to customize thumbnail?

    0
  • James

    @che2016ac - When you get your model in the position you want, click Take Screenshot.

    0
  • oleggee

    Hi James! Why categories in my models dissapear at next day after downloading my model?
    I pointed out the category for each model several times - but after some time the category is still missing :(

    0
  • James

    @oleggee - That's weird. Can you drop me an email with the model and category info so we can discuss? support@sketchfab.com

    0
  • oleggee

    I upload only four models. This problem was with each model. All models in my profile, but I already pointed the category again in all models :)
    There may be a limit on the number of categories?

    1
  • oleggee

    @James - I sent to you email screenshots with this problem also

    0
  • fredlucazeau

    For many months now, categories and tags disapears each time I enter the 3D settings of a model. I'm I the only one having this issue or it is a 'normal' behaviour.
    If so, I don't understand why entering the 3D settings will affect the model properties !?!

    0
  • James

    @fredlucazeau - We're aware of a problem with tags and categories being lost between Draft Mode and Published Mode - this will be fixed as soon as possible. However, I cannot reproduce your issue from entering 3D Settings of an already published model. Can you please give me more details and/or send me an email with a screen capture showing it?

    0
  • fredlucazeau

    @James - Sent more detailed description and screenshots to the support email.

    0
  • mawilbolou

    Hi guys...
    Is there anyway of displaying poly counts, triangle counts and Texture resolutions per model?

    This would really help. I recently showed my folio, in an interview, to a potential employer using my artstation site. They asked what the poly, tricount and Texture resolutions were for my models.... I had no answer, as I thought the viewer would have told us.

    0
  • James

    @mawilbolou - poly/triangle count is displayed on every model:

    polycount

    As for texture information, we're thinking about ways to implement this and other model inspector tools. Until then, you can just add texture information to the model description. I'm a bit confused that you "had no answer" if you created and uploaded the textures? Taking a quick look at your models, it seems you're using mostly 2k textures.

    0
  • mawilbolou

    On artstation, the "about model" info is not displayed though right?

    This comment is a little off, I am trying to help your product out by giving feedback.

    "I'm a bit confused that you "had no answer" if you created and uploaded the textures?"

    So thanks for that, I hope this helps improve your product.

    0
  • James

    Yep, the embed will display this if you click More info:

    artstation-embed

    Really appreciate the feedback, I've added your +1 to the texture inspector feature request.

    0
  • antique

    I have a question:
    Once the model Upload,Properties can be edited.
    (You can enter the edit, but you can not save)
    The save buttons do not respond.

    0
  • James

    @antique - What browser are you using? Can you tell me what the console output says when you try to save? https://help.sketchfab.com/hc/en-us/articles/204934135-JavaScript-Console

    0
  • antique

    @James:
    Browser is Google Chrome 45.0.2454.101 m
    click "SAVE" and nothing happens! (no error message)
    "CANCEL" work well.

    JavaScript-Console:https://drive.google.com/file/d/0B2JH-Ync1o2IbUFqZWE2WVkxM3M/view?usp=sharing

    0
  • James

    @antique Can you please go to the Network tab, click one of the failed requests, and go to the Response tab?

    0
  • antique

    @James:
    You mean like this?
    https://drive.google.com/file/d/0B2JH-Ync1o2Ia29PT0dsT2JIM00/view?usp=sharing

    0
  • James

    @antique:
    That's perfect, thanks. What file format did you upload? Can you turn off the Printable/3D Hubs category or make sure you're using OBJ/STL (in a ZIP if you want)?

    0
  • antique

    Thx @James:
    i'm upload FBX (Included Maps).
    Even though I want to turn off Printable/3D Hubs category now, I can not save this setting ╯﹏╰
    Unless, re-upload
    So the problem is because of the Printable/3D Hubs category is checked, in a FBX format (not OBJ/STL in a ZIP)
    This interpretation correct?

    0
  • James

    Yes that's correct. Did you get it working now?

    It's weird that you had to re-upload. I'll test and look into that.

    0
  • 21Design

    Hello, I`ve noticed in the past days that if I edit a models properties - all the tags disappear :( categories also, but that's not a big issue like writing 30 tags again. Some advice ?

    0
  • James

    Thanks for the report! We'll get that fixed asap!

    0
  • liao666

    cool

    0
  • oleg.sytnikov

    Hi! Missing the opportunity to set prices for the last few models.

    0
  • James

    Hi Oleg,

    Sorry I'm not sure what you mean. Is the option missing or is there an error message?

    0
  • oleg.sytnikov

    in the translation mode there is no price editing parameter ... now everything is fine, sorry

    0
  • zunchomultimedia

    Hi! I'm trying to edit the information on the model (removing the url for example in the description), but after saving it continues the same. Thank you form your comments. 

    0

Please sign in to leave a comment.