Compatibility

Follow

Comments

116 comments

  • Avatar
    espiongerbil

    A-ha, yes! It works in Internet Explorer. Sorry, I managed to get distracted yesterday and forgot to try it. It'd be nice if it worked in Chrome, but this works so that's good enough for now. Thanks!

  • Avatar
    James

    Hmm, maybe it will be fixed in the next version of Chrome :\

  • Avatar
    kinggambit

    Really odd. It worked for me in the past and it worked for me a week or so ago, but periodically, the 3d viewer doesn't seem to work.

    Even though I enabled the GPU blacklist thing, no success.

  • Avatar
    na-kia

    Well, I try everything and it still doesn't work on chrome (it's working on Firefox) on desktop... but it's working chrome beta ... really weird ... 

  • Avatar
    James

    @kinggambit You tried different browsers? What version(s)?

    @na-kia If it's working in Chrome beta, it sounds like it's a bug on their end. Maybe specific to your particular OS / graphics card.

  • Avatar
    ChaosEmperor

    i had enable the "override software rendering list" but it no use

  • Avatar
    James

    @ChaosEmperor What Chrome version is that? Did you try Chrome Beta?

  • Avatar
    kinggambit

    @James Firefox works fine. Chrome doesnt however. I just updated Chrome to the latest version today but no success. I have a GTX1080ti. I'll try updating my drivers but I'm guessing it's related to Chrome? 

    Do you know if there's anyway to let google know about this issue?

  • Avatar
    James

    @kinggambit I'll see if our 3D team can file a bug report to Google. You're on the latest version of Chrome 63? Can you try Chrome 64 beta? https://www.google.com/chrome/browser/beta.html

    If it's already fixed in the next version, there's probably no need to report it to them.

  • Avatar
    sirends

    On the page if you wait a little while or twist the model:
    before:

    after:

    model:
    https://sketchfab.com/models/e10421d8e60d4b3ba85f1022f66551a6

    site:
    http://ubnt.ru/

    Why is this happening ?



     

  • Avatar
    James

    @sirends - I could not reproduce that behavior. What browsers did you try?

  • Avatar
    AB_red

    hi. i've just update my chrome but i can't edit, it gave me error instead, says that my browser is not compatible, i've tried chrome://flags but it gave me no luck, does this still happening to everyone?

  • Avatar
    sirends

    https://www.youtube.com/watch?v=2s7gV6pj4R4&feature=youtu.be  i am in Google Chrome v. 63.0.3239.132

  • Avatar
    James

    @sirends I think it's because the `autospin` feature rotates the model in space, but when you spin the model with your mouse, it moves the camera, not the model.

    This causes the environmental lighting to be at a different angle when you move it back to the same place with the mouse after it has auto-rotated. You can check this yourself by using Alt+Click to rotate the lights.

    You could try using a different environment with more neutral light direction, or disable the autospin.

  • Avatar
    James

    @AB_red Did you just update to Chrome 63? Seeing the conversation above, there seems to be some issues with that version on some machines. Can you try Chrome Beta (version 64)?

  • Avatar
    jonas_rains_models

    I'm using a desktop computer with Windows 10 using the browser Google Chrome, and for some reason I can't get any models to load (if they do load they are 360 images). I can get them to load on my laptop with Windows 10 and Chrome, and I used to be able to on this computer. Please help me.

  • Avatar
    James

    @jonas_rains_models Can you share what version of Chrome you're running?

  • Avatar
    jonas_rains_models

    @James Version 63.0.3239.132

  • Avatar
    James

    Thanks! Like some of the comments above, I think upgrading to version 64 (currently in beta) might fix the problem. https://www.google.com/chrome/browser/beta.html

  • Avatar
    Linda.Jean.Limes.Ellis

    I tried to do the override software ... on my Chrome Browser and no luck.  I still cannot see the 3D video; not compatible.  I use a Windows 7 64 bit Dell desktop computer (refurbished) and a Dell display about 10 years old.  Out of all of the videos like this that were sent to me to view, I was able to view one, but not the rest.  I wonder how that even happened?  I am not a computer geek and don't like to do something I can't get myself out of.  So the troubleshooting steps didn't work for me.  

  • Avatar
    erenwalker

    Desde que eu criei minha conta  aqui no Sketchfab,eu sempre usei o modo de edição de 3D e a visualização normalmente,mas hoje não mais funciona a visualização e a edição em 3D

  • Avatar
    deryckeredries

    I've been having problems with chrome not willing to display Sketchfab models for a while now. This worked for me:

    stephenk232:
    "If someone here has problem with Chrome that is unavailable to display the 3D view. Please check Chrome Settings-> Advance Settings->System-> stick Use Hardware Acceleration When Available.

    Hope it could help you guys !"

    Thanks stephenk232!

  • Avatar
    MercWarrior

    Fixed it with Deryckeredries's suggestion. 

  • Avatar
    whistleboy

    Also fixed with Deryckeredries's suggestion...finally.  Note, this also fixed a problem I was having watching 360 videos on YouTube using Chrome.  The playback was very choppy before allowing Hardware Acceleration, now it works great.

  • Avatar
    themugbearer

    Hello! So, I have a top notch custom built PC and my Chrome is up to date. I did the ignore gpu blacklist thing, and I still can't view my own models in anything but 360 view. :\

    EDIT: False alarm, I just had Hardware Acceleration disabled. Because some other site doesn't work as well with it on.

  • Avatar
    kinggambit

    @themugbearer  YES! After 1+ year of this not working, enabling Hardware Acceleration got it working finally. Thanks.

    @James, if you read this, the article could benefit from adding that instruction. I imagine a lot of users had the same issue as me?

Please sign in to leave a comment.