Skip to main content

Compatibility

Comments

170 comments

  • Dmytro_Kovkun
    Thanks a lot for response. You do a great job.
    0
  • Dmytro_Kovkun
    @James IT works if you run a chromium with this command : chromium-browser --ignore-gpu-blacklist Somebody knows the same command for firefox?
    0
  • James
    Nice, I had forgotten about that flag in Chrome. Maybe this will help on FF? http://www.sitepoint.com/firefox-enable-webgl-blacklisted-graphics-card/
    0
  • Dmytro_Kovkun
    Just want to report than my FireFox updated to 44.0 and WebGL now works fine, so it was a FF issue. Maybe this information will be usefull somehow for somebody
    0
  • James
    Great! Thanks!
    0
  • boispe

    Hi, nothing happens on my samsung tab 4. OS android 4.4.2. Tried with up to date Opera, Opera beta, Firefox, Firefox beta, Safari, Chrome, Chrome beta.
    I tried http://get.webgl.org on each. It works perfectly. I can see the cube…
    But nothing happens with my Sketchfab models…
    Did I miss something please ?
    Thanks for your answer
    Chris

    0
  • James

    @boispe Hi Chris,

    You say 'nothing happens' - do you see the WebGL Fallback warning that links to this page? Or you don't see anything at all?

    0
  • boispe

    In fact, I see the environment, a grey background but no object, no message, no arrow… I could send you a sreenshot to show you…

    0
  • James

    Yes, please do! Can you email me with screenshot and any other info? support@sketchfab.com

    0
  • sarapixelpixie

    I had a problem on my Macbook using chrome, I found this link which helped me fix it right away

    http://superuser.com/questions/836832/how-can-i-enable-webgl-in-my-browser

    Hope it helps

    0
  • broadleaf

    im using firefox and i have gtx980 and i cant view my own models, fix it.

    0
  • broadleaf

    It was working fine, why you have to break things? Just leave it as it was now i cant show the models to client, great job.

    0
  • James

    @broadleaf - I'm sorry about that. You can't view any of your own models? What do you see when you try? Are there any errors in the browser console when the page/model is loading?

    Are you able to view the models on this page? https://help.sketchfab.com/hc/en-us/articles/204149909-Debug-Resources

    0
  • terentiy

    Cannot see any model in safari! Tried on two different computers! no problem with chrome and firefox, just safari stopped working a day ago! 

    -Allow WebGl is checked in preferences.

    -There is no "Enable WebGl" in a develop tab

    -Using safari 9.1.1

    0
  • terentiy

    The blue status bar on the top runs up to i think 98% and stops. Also, i can see cubes here: https://help.sketchfab.com/hc/en-us/articles/204149909-Debug-Resources

    But other model no.

    0
  • terentiy

    Now this is very strange: i can view some models. I can view every other model here http://www.iamag.co/features/sketchfab-realtime-selection-66/

    Some model loads up but some don't

    0
  • luis888

    Hi, exactly same problem than terentiy here, blue status bar stops after 98% with some models incuding mine, Only in Mac OSX Safari (Chrome, Firefox, IOS Safari are OK, Mac osx safari webgl test OK)

    Imac 2009  iMac11,1 - Chipset Model: ATI Radeon HD 4850/512 MB - OS X 10.11.5 (15F34) -Safari Version 9.1.1 (11601.6.17)

    Best regards

     

     

    0
  • luis888

    Hi, tried debug http

    DOES NOT HANGS AT 98% EVERYTHING OK WITH pbr lit + light + postprocess  (or before)

    DOES HANGS AT 98% WITH classic lit + environment + postprocess and all following tests, seems that environment is responsible of the fault.

    The only difference in Safari logs is the following error message that does not appear when it is working OK.

    [Error] RangeError: Length out of range of buffer nrWrapper (embed:6:11159)

    Safari LOG when clicking play:

    [Debug] osgjs.metric:ReaderParser.parseSceneGraph: 2.821ms
    [Error] RangeError: Length out of range of buffer nrWrapper (embed:6:11159)
    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (20-b9cfcfb4e1e381427d07.js.map, line 0)
    [Warning] Using fallback Android device measurements. (20-b9cfcfb4e1e381427d07.js, line 73)

    IT STOPS HERE BEFORE THE DOWNLOAD LOG print

    Hope this helps

    Regards

     

     

     

    0
  • James

    @terentiy @luis888

    Thanks for the reports. It's related to Environment lighting. We have a fix coming ASAP.

    0
  • luis888

    OK thank'you, I cannot save from SF 3D editor (as it crashes before loading), but some other models are OK, whet do I have to modify in my Blender model to be able to upload a new model than will work with SF

     

    0
  • luis888

    SUPERB NEW VIEWER, FASTER, SHINE WITH SAFARI TOO WITH MY MODEL.

    Congratulation for the development team, not only it corrected problems but it gives us a new superb viewer, faster and lots of new possibilies.

    Regards

     

    0
  • Peekofwar

    On a Sony PlayStation 4 I get the image only view. Does the P.S.4 browser not support OpenGL?

    0
  • James

    @Peekofwar - Yes, it looks like there is no support for WebGL on the PS4.

    0
  • Peekofwar

    @James I would get a third-party web browser but there aren't any and I don't think I can... [

    0
  • James

    @Peekofwar - Yeah, I'm not sure if there is a solution at the moment :\

    0
  • AlexVuks

    Can't see transparency, and problems with reflections on iphone 5 ios 9, any ideas?

    Thanks Alex

    0
  • James

    @AlexVuks - Hi Alex. I'm sorry you're having trouble. Could you give me some specific model examples?

    By the way, shadows don't work on iOS, so if you're viewing a model whose lighting heavily relies on shadows, it probably won't look great on iOS.

    0
  • henderson.bredley

    i was just checkin the models with 3d camera orbit and boom it stopped workin. i was even tested the compatibility https://get.webgl.org and it was totally compatible and this site being a idiot it says i dont have the compatibility

    0
  • James

    @henderson.bredley - I'm sorry to hear that. Is this happening on all models? Different browsers? Can you please post a screenshot of this report? http://webglreport.com/

    0
  • stephenk232

    If someone here has problem with Chrome that is unavailable to display the 3D view. Please check Chrome Settings-> Advance Settings->System-> stick Use Hardware Acceleration When Available.

    Hope it could help you guys !

    1

Please sign in to leave a comment.