Scene

Follow

Comments

37 comments

  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    Hi @anasugar - Can you please share the link to the model so I can take a look? Thanks!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    smartecbuilding (Sketchfab Profile)

    Hi 

     

    I am using sketchfab to upload our building structure.

    However when uploaded to sketchfab, we found out that the building was not located at the desired location, and always far from the center point and upside down.

    We got to know we can fine tune the orientation in 3d settings by the X/Y/Z rotate and move the XY surface up/down with the blue arrow.

    This almost fix the issue.

    However, there is no way to move the objects with in XY surface or the green/red arrow?

     

    Can anyone help with this?

     

    Cheers

    Ren

    0
    Comment actions Permalink
  • Hi 

     

    I just found out by double clicking the model will relocate the model to center. That can be a solution.

     

    However it wont move the object to the center of the Coordinate Origin, but it works for the rotate issue.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    Hi,

    Yes, when you double-click the background it re-centers the model in the viewer based on the center of the model's bounding box. Can you send me a link to an example where it's still not behaving as you need it to?

    0
    Comment actions Permalink
  • Hello. I'm having trouble with my first upload from my profile; I chose the "Lit" shadows option, but it always shows the shadeless view... Can anyone help me? The link for the model is:

    https://sketchfab.com/3d-models/piscina-aquecida-com-bar-molhado-3a0353788da64b839db1e187dcbaac0b

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Avalanche9 (Sketchfab Profile)

    My sketchfab model viewer is not working correctly.  It's showing model fine in the 3D editor and thumbnail,

     

    but in the viewer it looks strange, don't know how to describe it but here's the picture. The model is fine in blender and unity and all transforms are applied. The model isn't published yet.

    Hope you can help. Thanks!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    James (Sketchfab Profile)

    Hi there,

    It's working ok on my end. Do you see the same issue in different browsers?

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.