Skip to main content

ArtStation

Comments

12 comments

  • stravd

    I am trying this but art station won't let me embed my model

    1
  • James

    Thanks for the report. We're in contact with the ArtStation team about this issue.

    1
  • TomArt_9

    Same

    Pliss solve it. Thanks James

     

    2
  • James

    We're investigating the issue and we think we've found the cause. However, in my testing I found that if you click OK / Accept and then just hit Enter a few times it will work eventually.

    I'll follow up with any news.

    1
  • stravd

    I have tried it with my two models, the first time it was done after 3-4 trials but this time I've already tried like more than 20 times for sure, still not working. I hope you will fix it soon. Thanks

    0
  • James

    We've found the solution on both our end and ArtStation's end. It should be working properly again later today or tomorrow.

    0
  • stravd

    Thanks for awesome service

    0
  • dkim1

    Same happens to me. what is the solution of this problem? 

    0
  • James

    @dkim1 - I just tested again and it's working as expected. What model are you trying to embed? What happens when you try?

    0
  • edouard.angebault

    Hi I had the same issue today with a model that was working on artstation before. I just wanted to move it to another project but the link doesn't work now.

    I tried on Firefox, Edge and Chrome if that helps :/

    Here is my model https://skfb.ly/6MoWI

    0
  • James

    Hi, Can you try the full link? https://sketchfab.com/3d-models/himalaya-leopard-bdda87762d0147beabe576e231ffa3d6

    1
  • edouard.angebault

    Hey James, thanks it worked. I gess it's best to use the full link instead.

    0

Please sign in to leave a comment.